Een schoon huis was nog nooit zo belangrijk. Onze service gaat tijdens de coronapandemie door. Wij volgen de richtlijnen van het RIVM en de GGD. Wij vragen u nadrukkelijk om op de hoogte te blijven van de richtlijnen en deze op te volgen. 

Contactloos schoonmaken

Het belangrijkst is dat iedereen gezond blijft en goed voor zichzelf en voor anderen zorgt. Zolang u en uw schoonmaakster zich aan de richtlijnen van het RIVM houden, kan uw schoonmaakster komen werken. 

Met de volgende maatregelen creëert u een zo veilig mogelijke werkomgeving:

Als jullie niet aan de richtlijnen van het RIVM kunnen voldoen, raden wij het aan om de afspraak te verzetten. Houd contact met elkaar en spreek een andere dag af.

Hygiënisch schoonmaken

Onze schoonmaaksters hebben de mogelijkheid om een schoonmaakcursus te volgen. Bij deze online cursus leert de hulp hoe ze het beste kan schoonmaken. U kunt in uw account zien of uw schoonmaakster de cursus gevolgd heeft. 

Ondersteuning van de hulp en de economie 

Door de coronapandemie valt het inkomen van hulpen soms weg. Wij merken dat huishoudens de hulp vaak blijven ondersteunen. U kunt uw hulp steunen door te vragen alsnog een factuur te versturen, ook wanneer niet alle uren gewerkt zijn. Zo wordt uw schoonmaakster financieel minder hard getroffen. Bovendien helpt u de economie draaiende te houden.

Met de juiste veiligheidsmaatregelen kunt u ook nu een schoonmaakster inschakelen. Alleen samen komen we er doorheen!